Vingar

Jag ha samlat alla vingar till lyckoänglar här. Vi har sorterat dem i guld, silver och rose för att du enkelt ska kunna hitta dem. Vi har stora, små och mindre vingar för att kunna passa alla typer av änglar. 

Guld  -  Silver  -  Rosé

Vingar till lyckoänglar

Vingar i guld, silver och roseguld till lyckoänglar. Här hittar du de finaste vingarna och materialet till bästa pris! 

Guldvingar

Vi har många olika varianter från våra minsta minivingar till de största som kallas stora änglavingar som är lite drygt 3 cm stora. I lagret finns antikguld och vanligt guld. Vi har en hel del av guldiga vingar till lyckoänglar på lager för att du ska hitta de som du tycker bäst om!

Silvervingar

Storsäljaren är hjärtvingar men även nätvingar är mycket vackra. Finns i antiksilver och och vanligt silver. Vi har även de vanliga vingarna till lyckoänglar och kommer att få in fler framåt. Snygga att göra lyckoänglar av eller varför inte ett par örhängen? 

Vingar i rosé eller roséguld

I dagsläget har vi lite färre vingar i rosé men vi kommer komplettera och köpa in fler. Minivingarna är de som säljer bäst.

Änglavingar av metall är en av våra absolut största produkter och vi har verkligen jobbat för att hitta vingar som du inte kan hitta någon annan stans. Vissa vingar till lyckoänglar går naturligtvis att hitt på andra ställen men vi har vissa som är verkligen speciella och vackra!