Strasspärlor

Strasspärlor till lyckoänglar och lyckosmycken är vår storsäljare. Vi har bra priser, stort lager och många olika färger att välja mellan. Strasspärlor är en av våra absoluta storsäljare, kanske det material som vi säljer mest av. Köp även vingar här: Änglavingar

Strasspärlor till lyckoänglar och smycken

Strasspärlor är den pärla som vi säljer mest av. De är snygga, glittriga och passar utmärk till lyckoänglar och lyckosmycken eller andra varför inte andra smycken som armband och örhängen. kombinationsmöjligheterna är oändliga, bara fantasin sätter gränserna! 

Vi har tagit in fler och fler färger på strasspärlor så nu har vi riktigt många olika nyanser. Vi har även fått in tvåfärgade strasspärlor som finns bland annat i rosa-vit och lila-vit, de är jättefina! 

Strasspärlor är egentligen en rund pärla i lera som färgas i den färgen som man vill. Leran formas till en lagom stor rund boll och ett hål rakt igenom pärlan skapas för att det ska gå att trä den på ett snöre eller en hattpinne. Därefter sätts kristaller fast på den innan den torkat. Efter det ställs pärlan för att torka och blir en otroligt vacker och glittrande pärla! En strasspärla är lika vacker i en lyckoängel som i ett pannband till en häst eller varför inte bara som ett vackert örhänge eller armband. 

Vi har ett stort antal färger av strasspärlor till lyckoänglar och vi får in fler och fler fina nyanser. Denna pärla passar perfekt till en snygg änglavinge och en matt frostad pärla eller en krackelerad glaspärla. 

Material till lyckoänglar

Perrins produkter har ett fint sortiment av material till lyckoänglar och vi försöker hitta de där lite speciella och fina detaljerna som gör det lilla extra på din lyckoängel, pannband till hästen eller armbandet. Vi har några änglavingar i metall som bara vi har och försöker ta fram tofsar och pärlor så du får absolut bästa pris! Jobbar alltid hårt för att du ska få leveransen snabbt och vi har stort lager för att kunna skicka snabbt. Har du önskemål om speciellt pärlor så hör av dig till oss! 

Vi har en kund som säger att strasspärlor är det vackraste som finns och jag håller med! De är inte bara vackra utan glittriga och det går att göra lyckoänglar av dem, det är faktiskt det bästa tycker jag!